3 rooms become 1 ..
We removed walls, blocked up entrance ways, insulated the floor and installed a wide plank engineered oak flooring which was finished with a blanchon oil which gave a natural feel. This gave the open plan space that the client had desired. We designed the kitchen to suit the clients needs for this professional couple and their young family.  The butlers pantry was installed in the dining area of the newly created room with a beautiful kitchenAid duel zoned wine cooler. We added the finishing touches of mirror, glass shelves and led lighting to add a hint of glamour.  The kitchen island was fundamental to the design creating a seating area, cooking area and with a feature dresser facing the newly created lounge. Bespoke handles were fitted and the kitchen was hand painted in the selected colour by the client .

” Dear Tony & Claire
Just to say a big thank you for all your hard work on our lovely new kitchen. We absolutely love it and everyone has been brilliant.
We wouldn’t hesitate in using you again and in recommending you to anyone else.
Thanks so much
Gerry & Tom