We were so excited to be involved with this full house renovation project as its one of our favourite things to do, seeing an unloved circa 1880’s house become as much loved home again.
These clients wanted a kitchen that didn’t really look like a kitchen so we hid all of the appliances apart from the ovens, behind a bank of tall real oak wood units with the feature of pocket doors at the far end which comprised of a stainless steel extending shelf and bespoke shelving to house a microwave.  The island was designed using the new innovative product FENIX which is self repairing and hypoallergenic but still has a luxurious feel to it without the fear of leaving fingerprints. The work surface is a stunning piece of super white granite from our supplier in Italy where we integrated the hob and sink and tap.